Snack Bar Bagueri: Hotel Tuzla predstavlja vinariju Zvonko Bogdan

9. Aprila 2016.

9. Aprila 2016.

20:00 To 23:50

Hotel Tuzla, ZAVNOBiH-a, Tuzla

Event Description

Nastavljajući tradiciju dobrih druženja subotom naveče, Snack Bar Bagueri/ Hotel Tuzla ovaj put predstavlja vina i vinariju Zvonko Bogdan.

Sva ljepota ravnica Vojvodine pretočena je u vrhunska vina vinarije Zvonko Bogdan, u kojima ćete i vi ove subote imati priliku da uživate i to po posebno povoljnim promotivnim cijenama.

Vinarija Zvonko Bogdan, se nalazi na istočnoj obali jezera Palić, na samom sjeveru Srbije i izgrađena je u stilu secesije karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića. U svojoj unutrašnjosti vinarija krije najmoderniju francusku tehnologiju a enterijer vinarije uređen je po uzoru na francuske vinske zamkove.

Specifično zemljište, umjerena kontinentalna klima i najplemenitije sorte vinove loze vijekovima daju vrhunska vina harmoničnog ukusa, intenzivnog mirisa i mekanih tanina, koja su postala poznata i van granica Srbije.

Po provi put u BiH u subotu 09.aprila u Snack Baru Bagueri/ Hotel Tuzla biće prezentovana vina Chardonnay 2014, Sauvignon blanc 2014, Život teče 2013 i Cuvee no1 2013, sva iz vinarije Zvonko Bogdan.

Osim vrhunskih vina tu noć u Snack Baru vam donosimo i vrhunski gastronomski užitak vojvođanskih ravnica, te specijalno takođe po prvi put u Tuzli imaćete priliku da degustirate i Zlatni sir. Sir proizveden u Bosni i Hercegovini u okviru projekta koji je finansirala Vlada Švacarske.

I tu nije kraj iznenađenjima koja smo pripremili za ovu noć. Naši prijatelji iz vinarije Zvonko Bogdan ne dolaze praznih ruku, tako da vas te noći u Snacku očekuje obilje nagrada, a glavna nagrada za najsretnije je posjeta ovoj vinariji za četiri osobe.

Sretno!

I da rezimiramo: subota 09.april od 20 sati Snack Bar BAGUERI/ Hotel Tuzla promocija vina i vinarije Zvonko Bogdan.

Zbog ograničenog broja mjesta poželjno je da izvršite lično rezervaciju u Snack Baru Bagueri.

Dobro došli!

Visited 184 times, 1 Visit today

Related Events

Lazio Rim, Zlatnih ljiljana, Srebrenik

28. Januara 2016.

19:00 To 22:45

Ovog petka u Night Clubu “Lazio Rim” očekuje vas Party pića. Radi se o zabavi koja nudi promotivne cijene određenih pića. Read more…

Živinice, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

10. Septembra 2016.

Roštiljamo na naš račun #pub80sŽivinice 19:30h 🙂 Neovisno o vremenskim uslovima, ne propustite priliku doći i zabaviti se uz dobre stare rock hitove. Read more…

Caffe bar Film, Alije Izetbegovića, Banovići,

1. Januara 2016.

19:00 To 22:30

Novogodišnje slavlje se nastavlja uz novi repertoar. House muzika i recesija. Read more…