Timmo at Elektricni Podrum Vol.3

29. Oktobra 2016.

29. Oktobra 2016.

21:00 To 0:00

Prokosovići, Lukavac,

Event Description

Stereo Sektor” zapocinje serijal
underground zurki STEREO SEKTOR CLUBBING

Sto se tice 2016 godine koja polako se blizi kraju “KLABERI”
polako mogu da trljaju ruke posto ce nocni zivot barem sto se tice
kantona TK postati bogatiji za projekat “Stereo Sektor Clubbing”, u okviru kojeg ce se u “Elektricnom Podrumu” na Jezeru Modrac skoro svakog vikenda od 29.10.2016 odrzavati zurke sa akcentom na underground zvuk.

Iza projekta stoje organizatori vrlo uspešnih domaćih party serijala STEREO SEKTOR (Elektricna Suma, Elektricni Podrum i Elektricni Private), na osnovu čega i cijeli koncept nosi radni podnaslov “Stereo Sektor Clubbing”. U osnovi muzičkog programa biće DJ-evi okupljeni oko organizacije “Stereo Sektor”, uz česta gostovanja Domacih, Regionalnih i Internacionalnih Artista.

Ideja je da svakog (Svakog drugog) Petka ili Subote do kraja sezone održavamo underground žurke u kojima će dominirati tech house i techno zvuk, ali će biti prostora i za deep, minimal, kao i pomalo zapostavljeni funky.

Jedno od prvih velikih imena koje dolazi je Bugar, Valeri Ivanov aka “TIMMO”, čovek koji spada u začetnike techno zvuka u Bugarskoj, a polako osvaja i Evropu.

Visited 149 times, 1 Visit today

Related Events

Kalesija Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

10. Novembra 2015.

Izvorni melos je nešto što se treba sačuvati. Read more…

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla,

15. Septembra 2016.

19:30 To 21:00

Večeras ispred BKC-a u 20:30 pogledajte filmove pod otvorenim nebom. I to besplatno! BKC Tuzla će danas i sutra biti domaćin turneji Putujućeg kina Sarajevo Film Festivala. Read more…

SKPC Mejdan, Bosne Srebrene, Tuzla

19. Decembra 2015.

19:00 To 20:30

U okviru 13. kola košarkaškog prvenstva BiH, Sloboda u Mejdanu dočekuje Vardu, ekipu koju su već savladali u Višegradu. Read more…