Trg slobode: Mirza Mešanović (One man band)

28. Decembra 2016.

28. Decembra 2016.

19:00 To 21:00

Ulaz slobodam

Trg slobode, Tuzla

Event Description

Opšte udruženje samostalnih obrtnika Grada Tuzla organizuje niz prednovogodišnjih događaja na Trgu Slobode. U srijedu nastupa Mirza Mešanović (One man band).

Svi ste dobrodošli…

Visited 208 times, 1 Visit today

Related Events

Živinice Grad, Federation of Bosnia and Herzegovina

17. Marta 2016. To 18. Marta 2016.

Hotel Tuzla, ZAVNOBiH-a, Tuzla,

23. Decembra 2015.

18:00 To 21:30

Četvrtak, 24.12.2015 g. od 20 sati

Muris Varajić je jedan od najboljih gitarista u cijelom regionu Balkana.Svirao je i suradjivao sa mnogim velikim imenima BiH i Ex-Yu muzicke scene kao što su Indexi, Halid Bešlic, Dino Merlin, Toše Proeski, Massimo Savić, Sergej Ćetkovic, Aleksandra Radović, Dženan Lončarevic, Saša Matic, Hanka Paldum itd.

Trenutno aktivno radi sa bendovima Pakt 5, DrAmmar Band, Electric Sevdah Group. Mostar Sevdah Reunion-u se pridružuje u februaru 2009. godine.Muris je pobjedio na Steve Vai Lick Library takmičenju, gdje je od preko 1000 takmičara iz cijelog svjeta osvojio Ibanez JEM gitaru, gitaru koju je Steve Vai lično potpisao za njega, a dodjela nagrade je bila u Londonu 2008.
godine na London International Music Show-u.

Za svoj rad dobio je nekoliko međunarodnih nagrada i priznanja.
Nakon nekoliko nastupa u Tuzli sa bendom sada ćete imati jedinstvenu priliku da vidite i osjetite kako on to zvuči sa svojom gitarom i mikrofonom
smile emoticon

Titova, Lukavac, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

22. Oktobra 2015.

For those about to rock, we salute you!

U petak 23.10. u BBCC-ju ćemo imati priliku uživati uz svima dobro poznati bend “GENERACIJA BEZ KOMPASA” i uz njihovu tribute svirku legendarnog australijskog benda ‘’AC/DC’’ koji proslavlja punih 40 godina od izdavanja svog albuma prvijenca ‘’High Voltage’’!
Očekujte hitove poput ” Thunderstruck “, ” Back in Black”, ” Highway to Hell”, ” You Shook Me All Night Long” , ” Rock ‘n’ Roll Train”, “T.N.T. “, ‘’Hells Bells’’, ” It’s a Long Way To the Top”, “Big Gun”, ‘’Let There Be Rock’’ i mnoge druge u sjajnoj izvedbi benda koji je u više navrata oduševio publiku!
Počinjemo u 20:30 h a ulaz je slobodan 🙂
Vidimo se u BBCC-ju!