Tuzla Film Festival (Treći dan) Hotel Tuzla

18. Septembra 2015.

18. Septembra 2015.

11:00 To 14:00

ZAVNOBIH 13, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Website

Event Description

11:00 – 14:00 Radionica Marko Jocić, režiser i producent

11.00 Kafa sa poznatima…

 

Visited 217 times, 2 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Cafe Pecivo i Kafa

6. Septembra 2016.

18:00 To 21:00

A ove srijede na tacni nastupaju Baba Višnja i Meduška, a za mikrofonom i klavijaturom će biti divna Mirela Hasifić! Kako to zvuče domaće i strane pop pjesme u piano izvedbama možete saznati u srijedu od 20:00 sati. Još kada tom izazovu pridodate i super ponudu naših peciva i pića, doživljaj će biti potpun. Zato P&K i ove srijede izaberite kao #dobarizgovor da ukrasite ovu sedmicu i lakše preživite ostatak radnih dana… Povedite ekipu!

Stupine, Tuzla

5. Februara 2017.

11:00 To 13:00

Danas se otvara renovirani Cafe de Paris, a specijalni gost je profesionalni barista Nikola Drakulić.

Cafe de Paris je zamišljen kao mjesto pozitivnih vibracija, vrhunske kafe i čaja. Salle de cafe ili coffee room svojom dispozicijom prostora omogućava svojim posjetiteljima da uz vrhunski pripremljenu kafu i čaj na najbolji mogući način započnu dan, iskoriste pauzu na poslu ili sklope neko novo poznanstvo.

Kafa i čaj se ne mogu zamisliti bez delicija pripremljenih na francuski način. Svježi kroasani i vrhunske torte zadovoljit će i najstrožije kriterije istinskih sladokusaca.

Naravno, u Caffe de Paris nisu zaboravili ni ljubitelje dobrog vina koji će imati kutak za sebe te uz čašu bijelog ili crvenog vina uživati na kraju napornog dana.

Svaki dan, svaki sat, svaki minut, svaki sekund sačinjen je od trenutaka koji Vaš život čine potpunijim. Naša želja je da svaki trenutak koji provedete sa nama, bude trenutak u kojem ćete uživati i koji ćete pamtiti. Ponosni smo što možemo da obogatimo Vaš život mnoštvom slatkih trenutaka kažu u Caffe de Paris.

Svečano otvorenje je danas u 13:00 sati, a posjetioci će na ovaj način imati priliku da uživaju u savršenim okusima i nevjerovatnim Latte art kreacijama.

Club Palma, II tuzlanske brigade, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

12. Novembra 2015.

18:00 To 4:00

FUNK Efemdžemov + MASTA DJ u maloj sali Palme !!!,

Gledanje utakmice a nakon pobjede party do jutra !!!