U Tuzli danas otvaranje Cafe de Paris

6. Februara 2017.

6. Februara 2017.

13:00 To 15:00

Stupine, Tuzla

Event Description

Danas se otvara renovirani Cafe de Paris, a specijalni gost je profesionalni barista Nikola Drakulić.

Cafe de Paris je zamišljen kao mjesto pozitivnih vibracija, vrhunske kafe i čaja. Salle de cafe ili coffee room svojom dispozicijom prostora omogućava svojim posjetiteljima da uz vrhunski pripremljenu kafu i čaj na najbolji mogući način započnu dan, iskoriste pauzu na poslu ili sklope neko novo poznanstvo.

Kafa i čaj se ne mogu zamisliti bez delicija pripremljenih na francuski način. Svježi kroasani i vrhunske torte zadovoljit će i najstrožije kriterije istinskih sladokusaca.

Naravno, u Caffe de Paris nisu zaboravili ni ljubitelje dobrog vina koji će imati kutak za sebe te uz čašu bijelog ili crvenog vina uživati na kraju napornog dana.

Svaki dan, svaki sat, svaki minut, svaki sekund sačinjen je od trenutaka koji Vaš život čine potpunijim. Naša želja je da svaki trenutak koji provedete sa nama, bude trenutak u kojem ćete uživati i koji ćete pamtiti. Ponosni smo što možemo da obogatimo Vaš život mnoštvom slatkih trenutaka kažu u Caffe de Paris.

Svečano otvorenje je danas u 13:00 sati, a posjetioci će na ovaj način imati priliku da uživaju u savršenim okusima i nevjerovatnim Latte art kreacijama.

Visited 145 times, 1 Visit today

Related Events

Prokosovići,

11. Marta 2016. To 12. Marta 2016.

Jedan od najpoznatijih pjevača na ovim prostorima. Read more…

BKC, Tuzla

18. Novembra 2015.

19:00 To 21:00

Hit komedija “Bosanski lonac” je autorsko djelo istaknutog bh. dramaturga Hasana Džafića, koji je više puta nagrađivan za komediografska i scenaristička ostvarenja. Read more…

Bosanski kulturni centar, Banovići

22. Januara 2016.

15:00 To 16:00

Spremite vaše mališane za predstavu sa njihovim omiljenim crtanim likovima. Prodaja karti u biblioteci, a na dan igranja predstave na biletarnici BKC-a. Broj karti je ograničen. Read more…