Urban BeaTZ: DJ Vanja Babić (Kežual kolektiv)

8. Januara 2016.

9. Januara 2016.

20:30 To 1:00

Urban BeaTZ, Turalibegova, Tuzla

Event Description

Banjalučki Kežual kolektiv čine: Boško Sladojević, Slaven Trivundža, Vanja Babić, Martin Boltižar, Milan Trivić, Filip Alvir, Ivan Zrno.

“Vanja Babić, član Kežual Kolektiva, dolazi nam iz Banja Luke. Posebna nam je čast ugostiti ga, s obzirom i na to, da mu je ovo prvo pojavljivanje u Tuzli”, ističu u Urbanu.

Vanja Babić je DJ sa širokim dijapazonom muzike, ali najviše “gotivi” house i soulful techno. Njegov su cilj dobre i pozitivne vibracije u publici…

Visited 233 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla,

16. Decembra 2015.

17:30 To 18:30

Projekcija dokumentarog filma “ROCK'N'WAR” posvećena je našem Nebojši Stojkovu Frenkiju, legendi tuzlanske rock scene, a nakon projekcije nastavlja se druženje u BKC Klubu uz muziku tuzlanskih bendova.

Film “ROCK'N'WAR” je priča o fenomenu tuzlanske muzičke rock scene u ratu, priča o prijateljstvu, snazi, snalažlljivosti, kreativnosti i velikoj ljubavi prema muzici.

Ječmište kod Tome

31. Oktobra 2016.

Studentski parta hara nasim gradom. Nakon sjajnog i mozda najbolejg do sada partija VECE TEHNOLOGA, naredni studentski party je za vece EU KALLOS…
Mi nastavljamo istim tempom, samo najbolje…

Cotta, Hadžibakirbega Tuzlića, Tuzla

14. Januara 2016.

18:00 To 21:45

“Kapi raja preko zalogaja” je veče kad se sljubljuju i vole hrana sa Monogram rakijama i likerima i Jacob's Creek vinima.

“Budite naš gost ovog petka jer hedonizam nije privilegija već stvar odluke” – poručuju iz Caffe Cotta.

Za muziku zadužena grupa Čaroban svijet.