Urbani Elementi u subotu na Sonom Trgu

10. Septembra 2016.

10. Septembra 2016.

15:00 To 0:00

Soni Trg, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Udruženje „Tuzla Uživo“ i Džumbus ekipa mladih ljudi, vas pozivaju da ovu subotu dođete i zajedno s njima okupirate Soni trg ‘urbanim elementima’. Naime, riječ je o još jednom događaju pod nazivom Urban Elements, u sklopu Džumbus DIYYF-a koju su pripremili mladi ljudi.

Događaj će početi oko 15h, kada će iskusni graffit umjetnici, zajedno sa mlađim nasljednicima uzeti sprejeve u ruke, te na otvorenom zidu napravljenom od folije raditi umjetnička djela. Džumbus ekipa poziva sve mlade koji imaju afiniteta prema crtanju grafita da dođu i svoj trag ostave na ovom zidu.

U 17h će nastupiti plesna grupa „Dirty Angels Crew“, kao i par solo/duet plesnih aktova, koji će vas definitivno razdrmati i poželjeti ćete plesati breakdance i hip hop pokrete sa njima. Kao grupa koja podržava Hip-Hop dešavanja širom BiH, „Dirty Angels Crew“ će biti odlična uvertira za ono što će uslijediti. Od 19h svi koji imaju smisla za Hip-Hop muziku i sklapanje rima moći će se popeti na binu. Pozivaju se svi takvi, mladi ljudi, da iskoriste priliku i predstave svoje rap vještine. Nećete biti sami, pored podrške poznatog tuzlanskog DJ Maste koji će puštati bitove, imati ćete podršku i publike. Budite hrabri tu noć i pokažite da to radite najbolje!

Dođite u subotu, 10.septembra od 15h na Soni trg i budite urbani element ovog Džumbus događaja.

Iz Tuzla Live-a i Džumbus ekipe vam poručuju, ako imate želju da se uključite u jedan od posljednjih događaja Džumbus DIYYF,  pišite na FB stranicu  ili se javite na broj telefona 062 761 331, te postanite dio Džumbusa!

Visited 140 times, 1 Visit today

Related Events

Srebrenik, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

13. Oktobra 2016.

CLUB MTV PRESENTS TROPPIC BAND LEJLA ZAHIROVIC- PINKOVE ZVEZDE DAKY – ZVEZDE GRANDA PETAK 14.10.2016. Read more…

Caffe Times Square '92, Gračanica

21. Marta 2017.

19:00 To 22:00

Caffe Bar “Times Square 92” Vas poziva na acoustic svirku “Mahe & Mirza”. Read more…

Žuta Kuća, Soni trg br. 10

13. Maja 2016. To 14. Maja 2016.

19:00 To 1:00

I za ovu subotu najavljujemo odličan provod na Vaše i naše zadovoljstvo uz vina Bovin i muziku uživo bend TNT duo.. Očekujemo Vas.. Read more…