Urbani Elementi u subotu na Sonom Trgu

10. Septembra 2016.

10. Septembra 2016.

Soni Trg, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Event Description

Udruženje „Tuzla Uživo“ i Džumbus ekipa mladih ljudi, vas pozivaju da ovu subotu dođete i zajedno s njima okupirate Soni trg ‘urbanim elementima’. Naime, riječ je o još jednom događaju pod nazivom Urban Elements, u sklopu Džumbus DIYYF-a koju su pripremili mladi ljudi.

Događaj će početi oko 15h, kada će iskusni graffit umjetnici, zajedno sa mlađim nasljednicima uzeti sprejeve u ruke, te na otvorenom zidu napravljenom od folije raditi umjetnička djela. Džumbus ekipa poziva sve mlade koji imaju afiniteta prema crtanju grafita da dođu i svoj trag ostave na ovom zidu.

U 17h će nastupiti plesna grupa „Dirty Angels Crew“, kao i par solo/duet plesnih aktova, koji će vas definitivno razdrmati i poželjeti ćete plesati breakdance i hip hop pokrete sa njima. Kao grupa koja podržava Hip-Hop dešavanja širom BiH, „Dirty Angels Crew“ će biti odlična uvertira za ono što će uslijediti. Od 19h svi koji imaju smisla za Hip-Hop muziku i sklapanje rima moći će se popeti na binu. Pozivaju se svi takvi, mladi ljudi, da iskoriste priliku i predstave svoje rap vještine. Nećete biti sami, pored podrške poznatog tuzlanskog DJ Maste koji će puštati bitove, imati ćete podršku i publike. Budite hrabri tu noć i pokažite da to radite najbolje!

Dođite u subotu, 10.septembra od 15h na Soni trg i budite urbani element ovog Džumbus događaja.

Iz Tuzla Live-a i Džumbus ekipe vam poručuju, ako imate želju da se uključite u jedan od posljednjih događaja Džumbus DIYYF,  pišite na FB stranicu  ili se javite na broj telefona 062 761 331, te postanite dio Džumbusa!

Visited 183 times, 1 Visit today

Related Events

Jezero Modrac, Tuzlanski kanton

7. Oktobra 2016.

Fatmir Sulejmani | Vip bend | 08.Oktobar | Subota | Info\rezervacije:+387 61393133 | Dobrodošli

Živinice

24. Novembra 2016.

PETAK 25.11. PEĐA MEDENICA ⬅️??
Znamo da su naši gosti navikli na najbolje, zato nastavljamo u tom stilu uz popularnog Peđu Medenicu te očekujemo odličnu atmosferu i još bolji provod!
Ne dopustite da vam ovaj spektakl prepričavaju drugi, uvjerite se i sami te rezervišite svoje mjesto u Club Diamond Zivinice. 😉
Info/Rezervacije : +387 61 938 665 /sms/viber/poziv ili direktno na stranicu kluba .
Vaš DIAMOND team

1. marta, Srebrenik, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

30. Oktobra 2015.

Dolazi sedmica dobre zabave i noćnog zivota u našem gradu i clubu MTV Srebrenik
Subota:
Muzika uzivo uz svakodnevne cijene pica, besplatan ulaz i plus uz svaku naručenu flasu vodku MTV vam poklanja jos jednu flasu gratis.
Uzivajte kraljevski jeftino
Petak :
Epruvete PARTY uz top hostese
Najbolji provod uz najbolju raju u clubu MTV
Support: DJ Millo One
Rezervisite svoje mjesto na vrijeme.