Bazeni

ZAVNOBIH 13, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

Bazen Hotela Tuzla smješten je na spratu zgrade Hotela Tuzla sa posebnim ulazom. Bazen je dužine 25 metara, širine 12,5 metara i dubine od 1,35 metara do 1,80 metara. Bazen ima šest plivačkih traka.

Bazen je otvoren 365 dana u godini sa pogledom na Stupine, jedno od najljepših tuzlanskih naselja što predstavlja posebnu draž i zadovoljstvo gostima. U čarima bazena uživaju gosti Hotela Tuzla, veliki broj plivačkih klubova, škola i sportista kao i građani koji žele da se odmore, opuste, rekreiraju ili jednostavno uživaju u druženju kraj vode. Trenutno je ovo jedini zatvoreni bazen u gradu Tuzli što mu daje mogućnost da uvijek bude na raspolaganju svim zainteresovanim. U sklopu bazena nalaze se svlačionice, caffe bar, finska sauna i prostor za odmor. U sklopu svlačionica nalaze se ormarići za ostavljanje stvari za koje ćete dobiti ključ, a sve što trebate ponijeti su peškir, papuče, odjeću za kupanje i dobru volju.

U našim prostorima uvijek će vas dočekati najljubaznije osoblje koje će upotpuniti najljepše iskustvo odmora i rekreacije na našem bazenu.