Dnevni horoskop za ponedjeljak (18.07)

Planete i zvijezde su se potrudili da oslušnu vaše želje i očekivanja. Koliko su danas uspjeli u tome, pročitajte u dnevnom horoskopu.

 

OVAN

Danas bi možda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno ni jedan od vas ne bi mogao sam doći. Vaše misli će teći sto na sat. Zaključci do kojih dođete će vas možda zauvijek promijeniti! Ne zaboravite da napravite bilješke. Nećete željeti da zaboravite stvari koje ste čuli ili rekli.

BIK

Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o tome kako da postignete svoje ciljeve što efikasnije. To će vam pomoći da napredujete kako materijalno tako i duhovno i intelektualno.

BLIZANCI

Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promjeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni o ovoj promjeni, najbolje je da krenete sada, čekanjem možete samo da otežate proces prelaska.

RAK

Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko, da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vrijeme. Iskoristite ga najviše što možete.

LAV

Nove ideje koje ste imali u skorašnje vrijeme, mogu vas motivisati da pozovete prijatelja sličnih interesovanja na razgovor. Željeti ćete da podijelite svoja iskustva, saslušate njegovu stanu priče i izvučete neki smisao iz svega toga. To bi moglo da bude veoma važno, i ako u vam neke stvari baš i neće imati smisla odmah na početku. Zapišite ih i pogledajte kasnije, možda izvučete nešto iz njih.

DJEVICA

Poziv na neki socijalni događaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmjena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Ne bitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo i sortitajte utiske, u protivnom ćete imati problema sa snom.

VAGA

Duhovno prosvjetljenje koje ste imali u posljednjih nekoliko dana, može vas usmjeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podijelite svoja iskustva na ovaj način. Osjećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas potjerati naprijed. Planirajte pažljivo. Čak i najbolje ideje moraju imati ram koji će ih držati i usmjeriti u pravom pravcu.

ŠKORPIJA

Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posjetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas bi moglo da upadne u konfliktnu situaciju i razočara drugog.

STRIJELAC

Možda ćete imati napet san večeras koji će vam djelovati skoro proročki. Ova predosjećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz svijeta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osjećate je pozitivno i ne morate se brinuti toliko. Zapišite ih, tako da možete poslije provjeriti. Možda vas rezultati iznenade.

JARAC

Predavanje kojem ćete prisustvovati zainteresovat će vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam pružiti svu potrebnu podršku.

VODOLIJA

Prijatelj ili kolega sa posla će vam predložiti način na koji možete da uvećate svoju zaradu radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne nedjelje ili čak mjeseci da se sve pripremi i pokrene, isplatiti će vam se. Dobro provjerite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana i ako vam ideja i dalje bude zanimljiva krenite u realizaciju.

RIBE

Entuzijazam koji ojsećate zbog duhovnog i psihičkog izučavanja daju vam optimistični pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizička energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-či, ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će željeti da vam se pridruže u ovim aktivnostima.