Dnevni horoskop za subotu (23.07.)

OVAN

Karijera: Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posljedicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove, stoga ne budite naivni i brzopleti.
Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu. “Olabavite” malo!
Zdravlje: Puni ste energije, pa je slobodno istrošite kroz fizičku aktivnost.

BIK

Karijera: Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procjenu o prioritetima na poslovnoj sceni. Izbjegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima, potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmjenama.
Ljubav:  Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Izazivate pažnju gdje god da se pojavite.
Zdravlje: Dobro se osjećate, ali nemojte to olako shvatiti. Vodite računa o svom zdravlju.

BLIZANCI 

Karijera: Neko remeti vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše primjedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.
Ljubav: Partner ume da vam ugodi i oraspoloži vas, ali očekuje nešto zauzvrat. Poradite na seksualnosti, ona je važan dio ljubavi.
Zdravlje: Teška hrana ne odgovara nikom, a ljetni period je posebno nezgodan za prejedanje.

RAK 

Karijera: Dobro procijenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj. Rizik prepustite drugima, izbjegavajte sumnjive ponude.
Ljubav:  Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome u stvari  treba da uputite ljubavni poziv, nije uvijek sve kako se čini. Preispitajte sebe i svoja osjećanja.
Zdravlje:  Nervoza, bijes, ljutnja, negativne emocije vas izjedaju iznutra. Nađite način da ih se otarasitre.

LAV

Karijera: Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lijepe misli, svi problemi se rješavaju prije ili kasnije.
Ljubav: Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvijek djeluju vrlo inspirativno i ljekovito.
Zdravlje: Popravite raspoloženje, loše “zračite” trenutno.

DJEVICA

Karijera: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga djeluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cijenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje, koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja.
Ljubav:  Nemojte brinuti oko ljubavnih odnosa, briga će samo pogoršati stvari. Malo se opustite, oprostite sitne nepravde i sa partnerom pokušajte da udarite nove temelje.
Zdravlje: Dobro zdravlje, moguća prolazna glavobolja.

VAGA 

Karijera: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni očekuju vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posjedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga nezamjenljiva u poslovno-finansijskim dogovorima.
Ljubav: Upotrijebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj mjeri koliko je neophodno, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.
Zdravlje:  Morate da duže spavate, neispavanost vas ometa u normalnom funkcionisanju života.

ŠKORPIJA

Karijera:  Sve ima svoj tok trajanja ili svoju upotrebnu vrednost. Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promijenite nečije mišljenje i ponašanje.
Ljubav: Zanemarili ste dogovor koji imate sa bliskom osobom. Partner pokušava da vas oraspoloži i da vas navede na dobar izbor.
Zdravlje:  Poradite na svojoj psiho-fizičkoj kondiciji.

STRIJELAC

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da pretjerujete u svojim zahtjevima pred saradnicima.
Ljubav: Uživate u društvu jedne osobe suprotnog pola. Možda je gledate prijateljski, ali emocije će se sada probuditi. I to je dobra stvar. Ako se zauzeti, poradite na tome da vaš partner bude zadovoljniji, zanemarili ste ga.
Zdravlje: Manja prehlada.

JARAC 

Karijera: Obratite pažnju na različite detalje ili na neke “skrivene poruke”. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna vam je nečija podrška.
Ljubav: Izbjegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo, neka sve teče svojim tokom.
Zdravlje: Boli vas cijelo rijelo, zbog iscrpljenosti i nezdrave hrane. Povedite računa o svom organizmu.

VODOLIJA 

Karijera:  Pokažite malo više strpljenja u komunikaciji sa kolegama. Razmirice i prepirke ne vode nikuda, zato budite tolrerantni. Šta više, zvijezde kažu da vi i niste u pravu ovog puta.
Ljubav: Ovo su dani vaših čulnih zadovoljstava. Očekujte lijepe poklone i prijatna iznenađenja kao i “brdo” komplimenata.
Zdravlje:  Napeti ste, poradite na tome da se relaksirate.

RIBE 

Karijera:  Poslovne brige ostavite iza vas i danas poklonite svoje vrijeme važnijim stvarima – partneru, poroditi, prijateljima, Manji problemi u saobraćaju. Očekuje vas nenadani dobitak
Ljubav: Situacija u ljubavi se polako popravlja. Nabacite osmijeh na lice to je najbolji magnet za suprotni pol.
Zdravlje: Izbjegavajte alkohol, posebno ako vozite.