Dnevni horoskop za utorak (02.07.)

Ovan
POSAO: Susret ili razgovor sa jednom osobom djeluje vrlo poučno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi korist.
LJUBAV: Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

Bik
POSAO: Očekuju vas neke naporne obaveze. Na žalost, okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa komplikovanom osobom.
LJUBAV: Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrijediti nečija osjećanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Blizanci
POSAO: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namjere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom.
LJUBAV: Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osjećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način.
ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim putevima.

Rak
POSAO: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje. Važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštediti napora.
LJUBAV: Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili neka suvišna pitanja koja obično izazivaju osjećaj nelagodnost.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Lav
POSAO: Postoje izvjesni problemi u poslovnom dijalogu. Situacija koja za vas predstavlja jednostavno rešenje nekom djeluje kao komplikovana procedura. Prihvatite dobar kompromis.
LJUBAV: Trenutno možda suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije nego što ih neko opisuje ili pokušava da predstavi okolini.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Djevica
POSAO: Nečija priča po vašem mišljenju djeluje pomalo neubjedljivo i preuveličano, tako da se više oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Izbjegavajte ishitrene odluke u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Izgleda da veće značenje imaju neki detalji koje mudro prešutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za izlazak ili neku omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Vaga
POSAO: Poslovna situacija zahtjeva veću promišljenost. Konsultujte nečije mišljenje prije nego što donesete novu odluku. Možda vam nedostaje hrabrost.
LJUBAV: Izrazi pažnje i nježnosti djeluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namjere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

Škorpija
POSAO: Zanijeti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete i nemojte zanemariti svoje redovne obaveze koje imate.
LJUBAV: Iako ste okupirani različitim dešavanjima, odgovorite na poruku koju vam upućuje bliska osoba. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

Strijelac
POSAO: Obratite pažnju na različite detalje prilikim poslovnih susreta. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mijestu i da povučete dobar potez.
LJUBAV: Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Jarac
POSAO: Djelujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne vjerujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbjegavajte pretjeranu razmetljivost.
LJUBAV: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumijevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

Vodolija
POSAO: Stalo vam je da završite niz korisnih poslova i posebno da opravdate nečije povjerenje. Dokažite saradnicima da posjedujete kvalitete i da ste vrlo ozbiljni u svojim namjerama.
LJUBAV: Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja i spremni ste da promijenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Možda neko remeti vaše planove i zato nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta.
LJUBAV: Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog povjerenja, kako biste izbjegli moguće nesporazume. Prijaće vam zabava u društvu bliskih prijatelja.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.