DRAGI MUŠKARCI, EVO MALO POMOĆI! Ako vam se svidi djevojka u gradu, ovako treba da joj priđete!

Prvi utisak je presudan! Mnogi misle da znaju kako, ali zapravo postoji nekoliko detalja na koje čak i vrsni znalci ove materije zaborave. Sada ćemo vas mi malo podsjetiti!

Kako osvojiti djevojku? Dobro zapamtite ove savjete!

Pravilo br. 1 – FOKUSIRAJTE SE

Jedna od osnovnih grešaka koje većina muškaraca čini kada priđe djevojci, a ne primijeti da to radi, je zvjeranje naokolo. Blenu u druge djevojke, razmišljaju o ko zna čemu, tipkaju poruke… A sve ovo na djevojku ostavlja utisak da vas ne zanima i da je ne slušate. Naravno, vama je u glavi samo jedan cilj – da je smuvate. Ali, ako zaista želite da u tome i uspijete, ostavite sve ostalo i BUDITE DOBAR SLUŠALAC.

Pravilo br. 2 – BUDITE NORMALANI

Pri ovome ne mislimo – mentalno normalno, jer je u tom pogledu svako od nas makar malo nenormalan, već mislimo na ponašanje. Nemojte glumiti i prodavati joj umjesto sebe nekoga ko niste. Takve stvari se lako provale, ako ne iz prve, iz druge sigurno. Takođe, izbjegavajte stručne termine. Jedno je impresionirati, ali sasvim drugo isprepadati sagovornicu terminima na koje nije sigurna da li treba da se smije ili plače. Ne učestvujete u naučnom skupu, već u jednostavnom procesu muvanja, a ljude ništa ne povezuje kao zajednički jezik – iskoristite ga!

DSC_0715

 

Pravilo br. 3 – BUDITE ONO ŠTO JESTE

Niko nije savršen, mada svaki muškarac čini upravo tu grešku kada pokušava osvojiti djevojku i teži da ostavi utisak SAVRŠENOG. To je sasvim ok na razgovoru za posao, ali kod muvanja izbjegavajte. Ona vrlo dobro zna da to niste. Umjesto da se dičite onim što niste, iskoristite ono što jesu vaši kvaliteti. Makar će vas cijeniti zbog iskrenosti.

Pravilo br. 4 – HUMOR UVIJEK PROLAZI

Svaka žena će vam na pitanje šta joj je bitno kod muškarca, odgovoriti – da je duhovit. Budite opušteni, zabavni, smislite neku dobru, ali ukusnu šalu… opustite je i nasmijite je.

DSC_0072

Pravilo br. 5 – OSMIJEH

Čudesna je ta magija osmijeha. Samo jedan jedini u stanju je da probije led koji ni tone eksploziva ne bi razbile u sto pokušaja. Osmijehom rastjerujete njene strahove, opuštate je, jer vjerujte – NI NJOJ NIJE SVEJEDNO!

Pravilo br. 6 – RAZGOVOR

Prije nego se upustite u muvanje djevojke, uvijek je zgodno imati već pripremljene varijante koje će pomoći da razgovor krene u pravom toku. Počnite sa uobičajenim pitanjima – KAKO SE ZOVEŠ? ODAKLE SI?… postavljajte pitanja na koja neće moći da odgovara sa da ili ne, već će njeni odgovori biti temelj za neku dalju konverzaciju. Idealno je da primijetite nešto zanimljivo na njoj ili u njenim odgovorima, pa da na osnovu toga započnete razgovor. I zapamtite – NEMA GLUPIH PITANJA!

DSC_2269

Pravilo br. 7 – BITAN JE I GOVOR TIJELA!

O govoru tijela ste sigurno već čuli. On dosta govori o vašem karakteru i ličnosti. Pogrbljeno sjedenje i stajanje odaje nesigurnost, nesposobnost, smotanost… Sve su to osobine koje ne želite da ona zapazi. Neverbalni signali govore više od svega što joj vi možete reći od sebi, zato ih DRŽITE POD KONTROLOM.

Pravilo br. 8 – NE ZNAČI NE!

Iako mnogi od nas kada krenu u misiju osvajanja djevojke, ne priznaju nijedan drugi ishod osim pobijede, ne mora svaka misija biti uspješna. Čak iako ste joj se dopali, to ne znači da ste poboli zastavu na nju i time stekli neprikosnoveno vlasništvo nad njenim prisustvom tokom cijele večeri.

Možda želi da se druži i sa prijateljima, malo da se odmori od vas kako bi sagledala utisak koji ste ostavili na nju, a možda joj se na kraju uopšte niste ni dopali. Najveća greška je ne dozvoliti joj da ode! Time ćete je sigurno izgubiti, zato poslušajte naš savjet – zahvalite joj se na ukazanom vremenu i ostavite onda kada je najzanimljivije. Malo mistike nije na odmet, a svakako nije tajna da UDARANJE ČEŽNJE, pali kao nijedna druga taktika.

Zabacite mamac, i pustite da ona juri vas. Upecaće se sigurno!

DSC_0264

 

Fotografije: Miralem Dizdarević i Arnes Žabić

Tekst: GdeIzaci.com