BKC Tuzla: The Frajle powered by Coca-Cola

16. Aprila 2016.

16. Aprila 2016.

20:00 To 22:00

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

Event Description

Coca – cola Vam predstavlja koncertnu turneju Frajli

 

Šarmantni novosadski kvartet The Frajle spada u red muzičkih sastava uz koji Vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi „Naš prvi album sa putovanja“ i  „A strana ljubavi“, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album B strana ljubavi, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike. Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom B strana ljubavi, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u Bosni i Hercegovini.

Frajle sredinom aprila kreću na bosanskohercegovačku turneju. 16. aprila ovaj zanimljivi muzički karavan zaustavlja se u Tuzli. I ovaj sjajan muzički događaj koproducentski potpisuju Agencija „Zeus“ i tuzlanski BKC.

U dvoranu Bosanskog kulturnog centra Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame  na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite koncert sa kojeg ćete izaći ispunjeni pozitivnom energijom i sjajnim raspoloženjem. Budite sa Frajlama u Bosanskom kulturnom centru  Tuzla, 16. aprila u 20,00 sati.

Generalni pokrovitelj turneje je kompanija „Coca – cola“, a partneri su „DM“, Melem i RSG radio.

 

Visited 292 times, 2 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Kino Kaleidoskop, Tuzla

27. Decembra 2016.

19:00 To 20:45

IZVORNO IME: Office Christmas Party
REŽIJA: Josh Gordon
ULOGE: Jennifer Aniston, T.J. Miller, Olivia Munn, Jason Bateman
ŽANR: komedija
TRAJANJE: 1h i 45min

Radnja filma prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbjeglo zatvaranje kancelarije, pokušava napraviti najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privući potencijalnog klijenta i završiti posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom….

https://www.youtube.com/watch?v=UUwIZLLfoW4

Caffe Gajba, Turalibegova 50, Tuzla,

24. Novembra 2015.

18:00 To 21:00

PORED TOGA ŠTO JE SRIJEDA REZERVISANA ZA KARAOKE PARTY OVOG PUTA UZ PJESMU SLAVIMO I 25. NOVEMBAR !!!

PROVEDITE PRAZNIČNI DAN SA NAMA UZ PJEVANJE OMILJENIH PJESAMA, IMITACIJE I DRUŽENJE..

Caffe bar Salt City, VI bosanske brigade 39, Tuzla

10. Februara 2016.

18:00 To 21:30

Ponovo druženje sa Mirzom Mešanovićem Pembom, koji će nam uljepšati noć sa svojim sjajnim izvedbama na akustičnoj gitari.

Dođite i budite dio Salt City priče. Sve informacije i rezervacije na 061/050-738.

Dobro došli…