BKC Tuzla: Promocija knjige “Ogrlica iz Šanliurfe”

17. Marta 2016.

17. Marta 2016.

18:00 To 20:00

Mije Keroševića Guje, Tuzla,

Event Description

Javna ustanova Bosanski kulturni centar TK – a organizator je promocije romana “Ogrlica iz Šanliurfe” autora Ruždije Adžovića.

Promocija će biti održana u plavoj sali BKC – a Tuzla u četvrtak, 17. 03. 2016. godine sa početkom u 18,00 sati.

Promotori knjige su: Timur Numić, Mr. Anes Makul, prof. Munib Bujak i Ruždija Adžović, autor

Visited 266 times, 1 Visit today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Club Palma, Dragiše Trifkovića, Tuzla

4. Februara 2016. To 5. Februara 2016.

20:00 To 0:00

Velika nam je čast i zadovoljstvo da predstavimo jedog globalnog artista, rezident DJ-a prestiznog cluba EDEN sa Ibize i resident DJ-a forbidden i mixmag global partija koja se odrzavaju na ostrvu elektronske muzike.

DJ TOM TOM nastanjen je na Ibizi tokom čitave godine, koja predstavlja njegovu stalnu bazu i polazište ka svjetskim destinacijama kao sto su berlinski TRESOR madridski FABRIK Ruhr in Love u Njemackoj Enchanted Forest Festival Australia Liberty White Festival Belgija i mnogi drugi!

Svoje setove svirao je rame uz rame sa Chris Liebingom, NinomKraviz, Green Velvetom, Dave Clarke, Coyu, Gary Beck i mnogi drugi.

Uz jednog od najboljih DJ današnjice nastupaju i Chipi, Shpitzkidz, Alexander de Funk.

Zavod za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama, Krečanska, Tuzla,

21. Decembra 2015.

10:00 To 17:00

U utorak 22. decembra u prostorijama JU “Zavod za odgoj I obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom I tjelesnom razvoju” , članice NŽI organizuju novogodišnju zabavu za štićenike ove ustanove. Udruženje “Nova ženska inicijativa” pokloniće 50 paketića, pripremićemo za djecu pravi party na kojem ce biti I Djeda Mraz.- ističu članice NŽI. Ono što ih posebno raduje je činjenica da će ovoj prekrasnoj dječici uljepsati praznike, zabaviti se sa njima I druziti nekoliko sati.

“Na novogodišnjem partiju u Zavodu doći će I “naša” djeca I unuci naših članica, cilj nam je da se djeca zajedno zabave, upoznaju I da shvate da se ljepota skriva u različitostima”.

Članice Udruženja “Nova ženska inicijativa” su u maju ove godine organizirale matursku zabavu u istoj ustanovi. “I tada smo im priredile iznenadjenje, dovele smo frizere, šminkericu, obezbjedile smo buketiće cvijeća za svaku maturanticu…A sreća I zadovoljstvo djece vam ispune srce beskrajnom ljubalju koju pružaju”.

Pivnica Taverna, Maršala Tita, Tuzla, Bosnia and Herzegovina

13. Oktobra 2016.

Večeras u Pivnici Taverna atmosferu pravi Pero.