Cinestar Tuzla: Colossal

3. Maja 2017.

3. Maja 2017.

16:20 To 23:10

Cinestar, Tuzla

Event Description

IZVORNO IME: Colossal
REDATELJ: Nacho Vigalando  |  ŽANR: akcija, znanstvena fantastika, triler
ULOGE: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Kanada, Španjolska
TERMINI: 16:20, 21:20

SADRŽAJ FILMA:

Gloria je nezaposlena partijanerica koja je prisiljena napustiti svoj život u New Yorku i vratiti se u rodni grad nakon štu ju dečko izbaci iz stana. Kada na vijestima osvane ogromno čudovište koje uništava grad Seul u Južnoj Koreji, Gloria postepeno dolazi do spoznaje da je na neki način povezana s tim udaljenim fenomenom. Događaji počinju izmicati kotroli, a Gloria mora utvrditi zašto njeno naizgled beznačajno postojanje ima tako ogroman utjecaj na sudbinu svijeta.

Visited 235 times, 2 Visits today

Related Events

Kino Kaleidoskop, Kazan mahala, Tuzla

15. Februara 2016.

19:00 To 20:50

IZVORNO IME: Deadpool
REŽIJA: Tim Miller
ULOGE: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Gina Carano
ŽANR: akcija, avantura, SF
TRAJANJE: 1h i 47min

On je superheroj ali drugačija vrsta superheroja. SF akciona avantura DEADPOOL nastala je prema Marvelovom najneobičnijem antijunaku Wadeu Wilsonu! Deadpool je započeo zivot kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove supermoći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alter ego DEADPOOL. Naoruzan novostečenim vjestinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo unistio.

Kino Kaleidoskop, Tuzla

27. Decembra 2016.

15:00 To 16:30

Illumination je oduševio publiku širom svijeta voljenim hitovima kao što su “Grozan ja” i “Malci”, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u historiji.

Poslije velikog uspjeha komedije “Tajne avanture kućnih ljubimaca, Illumination predstavlja film “Pjevajmo” koji nam dolazi za praznike.

Smješten je u svijet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje. Pjevajmo predstavlja Bustera Moona, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Buster je vječni optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i uradiće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima posljednju šansu da vrati ovom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svjetsko takmičenje u pjevanju.

IZVORNO IME: Sing
REŽIJA: Garth Jennings
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: animirana komedija

Projekcije: Svaki dan u 17:00 + Vikend: 12:00 14:00 i 17:00

CineStar, Tuzla

28. Februara 2017. To 1. Marta 2017.

20:25 To 22:05

IZVORNO IME: Rings
REDATELJ: F. Javier Gutiérrez  |  ŽANR: horor
ULOGE: Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Johnny Galecki
TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: SAD 
SADRŽAJ FILMA:
Novo poglavlje iz voljene horor franšize KRUG. Mlada žena će se zabrinut za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kojem se kaže da će gledalac snimka bit ubijen nakon sedam dana. Ona će žrtvovat sebe da bi spasila svog dečka i na taj način će otkrit nešto užasavajuće: postoji „flm unutar flma“ koji niko do sada nije vidio…

https://www.youtube.com/watch?v=ouwST4IEvJo