Club Viva: Shop 50% Party

7. Januara 2017.

8. Januara 2017.

21:00 To 2:00

Ulaz slobodan

Club Viva, Tuzla

Event Description

Novi party za vikend u Vivi. Uživamo uz sjajnu “mjuzu” i 50% popusta na sve boce žestokog pića (0,75 l)…

Visited 177 times, 1 Visit today

Related Events

Urban BeaTZ, Turalibegova, Tuzla,

11. Decembra 2015. To 12. Decembra 2015.

18:00 To 0:00

Ove subote za mix pultom Urban BeaTZ Lounge Bara: WOID

Već u ranoj mladosti indirektno dolazi u dodir sa muzikom. Inspirisan starijim generacijama DJ-a elektronske muzike u svom rodnom gradu, upravo taj susret koristi na svom putu ka jednom od predstavnika treće generacije istih.

Nakon znatnog broja početnih druženja sa lokalnom publikom nastupao je i u u Palmi, gdje kasnije već kao residentni DJ-a tog kluba ima priliku upoznati se sa radom evropskih DJ-a koji su često nastupali u regionu pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Publika je pozitivno reagovala i na njegove javno objavljene muzičke setove “Driving to heaven” i “W Music” gdje se predstavio sa progresivnim zvukom.

Time je dao značajan doprinos u održavanju domaće scene elektronske muzike gdje redovno nastupa na zabavama i festivalima koji nude priliku bh DJ-ima.

Club Palma, Dragiše Trifkovića, Tuzla

4. Februara 2016. To 5. Februara 2016.

20:00 To 0:00

Velika nam je čast i zadovoljstvo da predstavimo jedog globalnog artista, rezident DJ-a prestiznog cluba EDEN sa Ibize i resident DJ-a forbidden i mixmag global partija koja se odrzavaju na ostrvu elektronske muzike.

DJ TOM TOM nastanjen je na Ibizi tokom čitave godine, koja predstavlja njegovu stalnu bazu i polazište ka svjetskim destinacijama kao sto su berlinski TRESOR madridski FABRIK Ruhr in Love u Njemackoj Enchanted Forest Festival Australia Liberty White Festival Belgija i mnogi drugi!

Svoje setove svirao je rame uz rame sa Chris Liebingom, NinomKraviz, Green Velvetom, Dave Clarke, Coyu, Gary Beck i mnogi drugi.

Uz jednog od najboljih DJ današnjice nastupaju i Chipi, Shpitzkidz, Alexander de Funk.

VI bosanske brigade39 , Tuzla

25. Decembra 2015. To 26. Decembra 2015.

19:00 To 2:00

Spremite se za najluđu noć u ovoj godini.