DEV Talks in Tuzla

9. Juna 2016.

9. Juna 2016.

17:00 To 22:00

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla

Event Description

Authority Partners poziva sve programere željne sticanja i širenja znanja o najnovijim temama iz IT svijeta, da prisustvuju prvom DEV Talks eventu u Tuzli koji će se održati 9. juna 2016. godine u Plavoj Sali BKC Tuzla sa početkom u 17:00h.

 

DEV Talks u Tuzli je prvi u nizu evenata koje treći najpoželjniji poslodavac u BiH planira organizovati ove godine sa ciljem širenja znanja unutar IT zajednice i okupljanja IT stručnjaka oko najaktuelnijih tema iz oblasti razvoja softvera.

Predavači DEV Talks eventa, iskusni i uspješni programeri koji su ove godine predavali i na MS Network 6 konferenciji u Neumu, će prezentovati  i pokrenuti diskusije o dvije zanimljive teme: “Cross-Platform Development with Microsoft Technologies” i “Visual Studio Team Services Release Management”. Razgovori i druženje će se nastaviti u Cafe baru Sloboda u 20:00h uz muziku, roštilj, stoni tenis i Nintendo.

Ne propustite priliku za jedinstveno druženje programera, širenje znanja, diskusiju o najnovijim temama iz IT svijeta i dobru zabavu!  Za više informacija o eventu i registraciji, posjetite: http://authoritypartners.com/home/dev-talks-tuzla/event/

Authority Partners je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već jedanaest godina uspješno posluje u Sarajevu, a od maja 2015. godine i u Tuzli. Ove godine Authority Partners je izbran za trećeg najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini, čime se već šesti put zaredom nalazi na listi najpoželjnijih poslodavaca u našoj državi.

 

Uposlenici Authority Partners-a uživaju kontinuiranu stručnu edukaciju iz oblasti razvoja informacionih sistema, stranih jezika i menadžmenta. Dijeljenjem znanja unutar firme i konstantnim usavršavanjem osigurana je konkurentnost na globalnom tržištu informatičkih usluga, a briga o zdravlju, podsticanje na sportske aktivnosti i razvoj međusobnih socijalnih kontakata kroz “team building“ druženja učvršćuju povjerenje i osjećaj pripadnosti AP porodici.

 

Zbog svog redovnog ulaganja u projekte za mlade i organizovanja aktivnosti usmjerenih ka polju razvoja IT kadrova u BiH, Authority Partners je 2015. godine dobio posebno Priznanje za podršku omladinskim projektima u sklopu nagrade DOBRO za filantropiju koju dodjeljuje Fondacija Mozaik.

 

Za više informacija o Authority Partnersu posjetite: http://authoritypartners.com

Visited 154 times, 1 Visit today

Related Events

BKC Tuzla

24. Novembra 2015.

17:30 To 19:00

DOBRO DOŠLI NA TERAPIJU SMIJEHA !!! Pozivamo vas sve na nezaboravnu stand up večer uz uvijek orginalnog i duhovitog Dragana Marinkovića poznatijeg kao Maca. Read more…

Trg slobode, Tuzla,

12. Februara 2016.

8:00 To 20:00

VIDIMO SE NA LEDENOJ PLOHI 🙂 CIJENE KLIZANJA: radni dan sa iznajmljenim klizaljkama….3 KM radni dan sa vlastitim klizaljkama………..2 KM vikend sa iznajmljenim klizaljkama…….. Read more…

Mosorovc bb, Lukavac

27. Novembra 2015. To 28. Novembra 2015.

19:00 To 2:00

Wellness centar Ahmedić biti će epicentar ludog provoda, prvog ovakvog tipa u Bosni i Hercegovini. Read more…