Poziv na svečanu konferenciju “Malo za puno”

23. Septembra 2016.

23. Septembra 2016.

10:00 To 12:00

BKC Kalesija, Patriotske lige

Event Description

Čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečanu konferenciju “Malo za puno” koja se realizuje kao završna aktivnost projekta “Dream Catcher”. Konferencija će se održati danas, sa početkom u 10:00 sati u Bosanskom kulturnom centru u Kalesiji.

Projekat „Dream Catcher“ je implementirala Organizacija za djecu i mlade „Osmijeh za Osmijeh“  Tuzla uz finansijsku podršku Organizacije World Vision BiH. Kroz više od godinu dana intenzivnog rada sa djecom i mladima u ovom području, dostignuti su mnogi zacrtani ciljevi, a konferencija će biti odlična prilika za prezentaciju istih.

Cilj projekta je bio da se kroz kontinuirano osnaživanje djece, mladih ali i odraslih stvore uslovi u kojima će se svaki pojedinac moći razvijati, što će osigurati uspješan razvoj zajednice.

Između ostalih, svoj dolazak na konferenciju su potvrdili predstavnici Općine Kalesija, Organizacija „Osmijeh za Osmijeh“ i World Vision BiH, Fondacije tuzlanske zajednice, Koalicije za zaštitu djece Kalesija, predstavnici Centra za socijalni rad ove općine, kao i predstavnici Osnovnih škola „Tojšići“ i „Kalesija“.  Bogat kulturno – zabavni program su pripremili djeca i mladi Jeginovog Luga koji u potpunosti potpisuju i organizaciju cijele konferencije. Dobrodošli!

Visited 140 times, 1 Visit today

Related Events