Radionica sirove hrane sa legendarnom Majom Volk u Tuzli

22. Oktobra 2016.

22. Oktobra 2016.

12:00 To 17:00

Tuzla,

Event Description

Tuzlaci će imati priliku da  22.10. 2016. od 12.h prisustvuju druženju i radionici sirove hrane sa legendarnom Majom Volk i Merimom Bosankić. Radionica će se održati u prostoru bivše konobe “More”. (Tuzlanske brigade I, prekoputa Interauta)

Merima Bosankić je odbila da bude dio statistike i odlučila je živjeti! Uprkos dijagnozi zadnjeg stadije karcinoma Merima živi kvalitetnije i više nego ikada.

“Moj život se kreće u granicama jednog dana. Trudim se da živim svaki dan baš za taj dan. Da osjetim svaki miris, miris ljudi oko sebe, miris kiše, miris cvijeća, svega. Jer ja i ne znam za sutra uopšte, da li će biti sutra! Svaki dan živim kao posljednji dan. I to je nevjerovatan osjećaj,” priča Merima.

thumbnail_Radionica Tuzla

“Promjenite sebe i promjenit ćete cijeli svijet “, kaže Maja Volk.

Sadržaj radionice :

– radionica prirodne ishrane sa degustacijom jela
– zeleni gusti sokovi, detoks doručak, sir od suncokreta, badema, kako se pravi biljno mlijeko, zdravi slatkiši, rezanci od tikvica
– predavanje o prednosti prirodne ishrane nad termički obrađenom
– savjeti za bolji i duži život
– vježbe i šaljive priče
– prigodni pokloni i iznenadjenja od sponzora radionice

thumbnail_Plakat predavanje Tuzla

Maja Volk je rođena 30. januara 1959. godine. Ima dvije kćerke Teodoru i Milenu, i sina Mihaila. U bogatoj karijeri objavila je romane „Mrtve lutalice”, „Nesahranjene Marije”, „Predator, „Kreativno pisanje”. Doktorirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti.

Ova svestrana dama ne krije da je teška borba sa rakom grla prije par godina, promijenila iz korijena, ali joj je donijela i potpuno nove navike koje su je učinile srećnijom. Svoje bogato životno iskustvo i čvrsta uvjerenja koja je izgradila u najtežim danima, Maja rado prepričava.

Visited 183 times, 1 Visit today

Related Events

Club Viva, ZAVNOBiH-a, Tuzla

17. Marta 2016. To 18. Marta 2016.

18:00 To 2:00

CLUB VIVA PRESENTS ALEKSANDRA PRIJOVIC PETAK 18.03.2016. Start 21. Read more…

BKC, Mije Keroševića Guje 3, Tuzla,

23. Decembra 2015.

17:30 To 19:00

U organizaciji Pozorišta mladih Tuzle i BKC-a TK u četvrtak 24. Read more…

Caffe Parlament, Tuzla

20. Oktobra 2016.

U PETAK se u Caffe Bar PArlament-u opet igramo društvene igre ” Čovječe ne trijezni se” 😀 uz najveće hitove sa balkana 🙂 Dobro nam došli jer… Read more…