Sezam Tenis: Jasmin Malkočević i Edin Nalović

14. Marta 2016.

15. Marta 2016.

Sezam, Tuzla,

Event Description

I ove nedelje će Vas na Tenisu zabavljati Jasmin Malkočević i Edin Nalović.

Uživajte uz najbolje obrade domaće muzike.

Vidimo se u Kamin sali. Dobrodošli…

Visited 231 times, 2 Visits today

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Često smo gledajući filmove bili dio Hollywooda, a sada taj isti Hollywood stiže u Tuzlu! Pitate se kako? Slijedi i odgovor.

Naime, u organizaciji Udruženja građana “Artsinteza”, u Tuzli će 6. maja 2017. godine biti odigran jedinstveni svjetski spektakl orijentalnog plesa pod nazivom “Fantasm – Odyssey of Dreams” (Priča o Šeherezadi) u izvođenju i produkciji poznate trupe Bellydance Evolution.

Prema riječima projekt menadžerice Lejle Mehmedović, na Velikoj sceni BKC Tuzla vidjećemo sjajne scenografije i kostime, a publici će se predstaviti 25 plesača iz Hollywooda.

“Intenzivno teku pripreme, završavaju se i najsitniji detalji, tako da zaista radimo punom parom. To je trupa koja dolazi iz Hollywooda i okuplja internacionalnu ekipu plesača i muzičara, dakle, samo najbolji iz sfere orijentalnog plesa i muzike. Ono zbog čega je ova trupa postala planetarno popularna jeste to što su kroz orijentalni ples kombinujući sa plesnim formama počeli da pričaju priču, što je do sada bila svojstveno samo baletnoj umjetnosti. Dakle, oni su sve digli na jedan viši i teatralni nivo te su kroz muziku orijenta i pokret počeli da pričaju divne priče, u ovom slučaju priču o Šeherezadi”, rekla je Mehmedović za Kameleon.

Bitno je napomenuti da iza svega stoje vrhunski producenti i kompozitori, koji su često radili na produkciji hollywoodskih blockbustera, te trailera i soundtracka za iste.

Sav taj raskoš, spektakl i ljepotu plesne umjetnosti možete vidjeti 6. maja u BKC Tuzla sa početkom od 20 sati, odnosno ako svoje ulaznice na vrijeme nabavite na portalu kupikartu.ba.

Club Palma, II tuzlanske brigade, Tuzla, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina

12. Novembra 2015.

18:00 To 4:00

FUNK Efemdžemov + MASTA DJ u maloj sali Palme !!!,

Gledanje utakmice a nakon pobjede party do jutra !!!

Caffe Bar "50 Shades of Grey" Tuzla

17. Februara 2017.

18:00 To 21:00

Ove subote nastavljamo sa druženjem u Vašem i našem Caffe Bar-u “50 Shades of Grey” Tuzla.

Za ugodan štimung i opuštenu atmosferu ponovo zaduženi Adnan i Osman…