U Tuzli danas otvaranje Cafe de Paris

6. Februara 2017.

6. Februara 2017.

13:00 To 15:00

Stupine, Tuzla

Event Description

Danas se otvara renovirani Cafe de Paris, a specijalni gost je profesionalni barista Nikola Drakulić.

Cafe de Paris je zamišljen kao mjesto pozitivnih vibracija, vrhunske kafe i čaja. Salle de cafe ili coffee room svojom dispozicijom prostora omogućava svojim posjetiteljima da uz vrhunski pripremljenu kafu i čaj na najbolji mogući način započnu dan, iskoriste pauzu na poslu ili sklope neko novo poznanstvo.

Kafa i čaj se ne mogu zamisliti bez delicija pripremljenih na francuski način. Svježi kroasani i vrhunske torte zadovoljit će i najstrožije kriterije istinskih sladokusaca.

Naravno, u Caffe de Paris nisu zaboravili ni ljubitelje dobrog vina koji će imati kutak za sebe te uz čašu bijelog ili crvenog vina uživati na kraju napornog dana.

Svaki dan, svaki sat, svaki minut, svaki sekund sačinjen je od trenutaka koji Vaš život čine potpunijim. Naša želja je da svaki trenutak koji provedete sa nama, bude trenutak u kojem ćete uživati i koji ćete pamtiti. Ponosni smo što možemo da obogatimo Vaš život mnoštvom slatkih trenutaka kažu u Caffe de Paris.

Svečano otvorenje je danas u 13:00 sati, a posjetioci će na ovaj način imati priliku da uživaju u savršenim okusima i nevjerovatnim Latte art kreacijama.

Visited 179 times, 1 Visit today

Related Events

BKC TK, Tuzla

23. Decembra 2016.

18:00 To 19:30

Andrićevog “Ćorkana” kao paradigmu duše bosanskog čovjeka, naš poznati glumac Haris Burina u srcu nosi dugi niz godina. Read more…

BKC, Mije Keroševića Guje, Tuzla,

24. Decembra 2015.

18:00 To 21:30

Božićni blagdani su trenuci radosti, prijateljstva, druženja, ljubavi i mira. Read more…

Caffe Gajba, Turalibegova 50, Tuzla

12. Decembra 2015.

11:00 To 14:00

Nedjeljno popodne iskoristite za kupovinu i razgledavanje ručno izrađenog nakita te uz piće ostavarite popust pri kupovini ovog nesvakidašnjeg nakita !!! Budite ekscentrični i nesvakidašnji u nedelju… Read more…