”Grupna terapija” i ”Muškarac” vas čekaju na Danima smijeha u Caffeu Sydney!

Zabavno – edukativni projekat Radio Kameleona i Caffe bara SYDNEY “Dani smijeha”, 28. i 29.07.2016. godine, predstavit će nam u sasvim drugačijem okruženju, pod zvijezdama u julskim toplim večerima, kada je najtraženije mjesto u Tuzli ljetna bašta SYDNEY kod Narodnog pozorišta, kompletan program svega onoga čemu smo se smijali, čemu se smijemo i čemu ćemo se sve smijati, kroz stand up komedije “Grupna terapija” Srdjana Jovanovića i sve ono o čemu misle ili samo misle da “misle” muškarci, a što ženski dio publike sigurno ne zna, saznaćete u petak 29.07. kroz stand up šou Pedje Bajovića “Muškarac”.

Srdjan Jovanović prvi je stand up komičar u Srbiji, na legalno dobijenoj univerzitetskoj diplomi piše: Diplomirani dramski umetnik – glumac. Ako na Google pretraživač ukucate njegovo ime, dobićete zanimljive i raznovrsne informacije o ovom istaknutom, a naknadno uključenom članu Titovih pionira, omalenom stand up komičaru, glumcu, direktoru vlastite privatne firme u kojoj je on glavni glumac, sekretarica, poslovođa i direktor, ali i autor humorističkog serijala “Glavom kroz zid” koja je djelimično snimana i na prostoru Bosne i Hercegovine.
Njegova stand up komedija “Grupna terapija” je prvi cjelovečernji stand up šou napravljen i izveden u Srbiji, a onda u Sloveniji, Hrvatskoj, Švicarskoj, Bosni i Hercegovini, a u Tuzli prvi put prikazan 2014. godine u Teatru Kabare. Kroz ovu “Grupnu terapiju” smijehom, Jovanović će tuzlansku publiku provesti u četvrtak 28. jula, u ljetnoj bašti Caffe bara SYDNEY od 20 sati.

 

 

 

Pedja Bajović je od sigurnog posla u nevladinom sektoru, prešao u stand up komičare i za kratko vrijeme obišao od Vardara pa do Triglava uzduž i poprijeko sve nekadašnje republike iz sastava SFR Jugoslavije. Kolege stand up komičari ga nazivaju i plaćenikom CIA-e u sektoru CIA Comedy i ne griješe mnogo, jer ako su zapadnjaci donijeli demokratiju u BiH, onda je i Pedja donio stand up komediju u sve dijelove Bosne i Hercegovine.
Autor je stand up komedija “S nogu”, “Muškarac” i “Rok trajanja”, kao i izvršni producent serijala stand up komedije “3 u 1” kroz koji su prošli gotovo svi komičari sa prostora Balkana.
U ljetnoj bašti SYDNEY caffe bara u petak 29. jula, Pedja će izvesti šou “Muškarac”, a šta ćete saznati o sebi ili svojim muškarcima ostavljamo vam na gledanje i slušanje u “Danima smijeha”.

Rezervacije i informacije možete obaviti direktno u Caffe baru SYDNEY, broj mjesta je ograničen, zato požurite i zauzmite svoje mjesto za dane smijeha.