Pravilo 10 sastanaka: Da li je ovo način kako zadržati muškarca?

Istraživanja pokazuju da muškarci žele vezu sa ženom s kojom su izašli na sastanak više od 10 puta. Ovo se ne odnosi na slučajna druženja i brzinske kafe – govorimo o pravim spojevima

Svi smo čuli za onaj jedan par, koji se upustio u seks već na prvom sastanku, a danas, nakon par godina, još su uvijek u sretnoj vezi. Naravno da se i to događa, ali šanse da se dogodi baš tebi nisu baš toliko velike. Zapravo, događaju se otprilike svakom milionitom paru (tako kažu naučnici). Ako pripadaš skupini žena koje se upuštaju u seks prerano, s teorijom “svidjet ću mu se u krevetu, pa će se kasnije zaljubiti”, moraš znati da takve žene rijetko pronalaze sreću, a još rjeđe dobrog dečka.

Kako riješiti problem? Pravilom 10 sastanaka.

Istraživanja pokazuju da muškarci žele vezu sa ženom s kojom su izašli na spoj više od 10 puta. Ovo se ne odnosi na slučajna druženja i brzinske kafe – govorimo o pravim spojevima, na koje odlazite dobrovoljno i radite nešto zajedno u javnosti. Muškarci žele stvoriti dobar i povezan odnos jednako kao i žene, ali im treba malo duže da shvate da se odnos već počeo formirati. Zato je 10 spojeva idealan period u kojem će biti sasvim jasno o čemu se radi.

“Ali kako postići da me pozove na 10 sastanaka?” – pitanje koje će si postaviti većina žena, koje misle da je seks na prvom ili drugom izlasku s dečkom jedini način da zadrže muškarca. Lako. Ako mu se sviđaš i ako mu pokažeš da se i on tebi sviđa, pozvat će te i na drugi sastanak, i na treći. Činjenica da nisi spavala s njim neće negativno uticati na njegovo mišljenje o tebi – shvatit će da nisi cura koju je lako imati i počet će te gledati drugim očima.

Ako je riječ o muškarcu kojem se neće sviđati to što mora čekati na seks, mislimo da je sasvim jasno da takav tip ionako nije za tebe. Ne možeš pretvoriti zločestog dečka, koji nema vezu u planu, u nekog ko se želi skrasiti. Znamo da si čula i za takve slučajeve, ali oni su vjerovatno jednom u svakih 2 miliona.