Samo za djevojke: Četiri NAJBOLJA savjeta kako da osvojite STIDLJIVOG muškarca!

Mnogi momci su zaista vrijedni tvoje pažnje, ali iz neke sramežljivosti nisu baš skloni da naprave prvi korak. Zato bi ti mogla da budeš ta koja će mu olakšati stvar. Zašto ne, mogla bi i ti njega da osvojiš!

Da, djevojke uglavnom traže i gledaju momke koji su sigurni u sebe i koji imaju određeni stav. Ipak, postoje i one koje gledaju malo izvan tog klišea.

84

Najteže je ustvari da budeš sigurna da je zainteresovan za tebe. Sramežljivi momci su po prirodi dobrice i podjednako lijepo će se ponašati prema drugim djevojkama i prema tebi. Ipak, razlika naravno postoji. To su uglavnom “nevidljivi signali”, ali koje bi trebalo da osjetiš. Neki osmijeh upućen samo tebi ili pogled kojem ne možeš da odoliš. Kada već utvrdiš da jeste zainteresovan, postupi na sljedeći način:

(In)direktan kontakt

Na svaki njegov osmijeh, ti odgovori duplo. Ovo znači da treba obavezno da mu se osmjehneš, a kontakt očima nikako ne smije da izostane. Druga stvar je da u isto vrijeme treba da ga dodirneš. Onako suptilno, po ruci, ramenu.

Trudi se da često budete nasamo

Ovdje zapravo ti preuzimaš inicijativu. Predloži mu da odete u pozorište, bioskop, na kafu, a ukoliko on pita da li si planirala da zoveš još nekoga, slobodno mu odgovori da si mislila da taj dan/popodne bude nekako samo za vas.

004

Dijeli mu komplimente

Iako možda tako ne djeluje, i muškarci vole da dobijaju komplimente. Pohvali mu izbor košulje ili nešto što je uradio taj dan. Vjerovatno će mu biti neobično i neće znati kako da odreaguje, a to je još jedan momenat koji možeš da iskoristiš da ga malo opustiš.

Radite ono što on voli

Kada je momak na svom terenu, osjećati će se mnogo sigurnije i opuštenije. Ako voli dobru svirku, bilijar pa čak i utakmicu, ponudi se da ideš s njim. Najverovatnije će baš u tim situacijama skupiti hrabrost i poljubiti te.

007