Urban Fest: ”Rock ko Fol” ponovo sprema spektakl u Gradačcu

U subotu, 30. jula 2016. godine, na poligonu “Luke”, svoj koncert održat će grupa Rock ko Fol.

Bend, koji će nastupiti u okviru Urban Festa, zabavljati će vas do kasno u noć uz hitove Bijelog dugmeta, Dina Merlina, Parnog valjka ,Zdravka Čolića i drugih Ex-Yu grupa i muzičara.

“Prošlogodišnji nastup grupe Rock ko Fol u Gradačcu je ispunio više nego što smo očekivali, na koncertu je bilo više od 4.000 posjetioca koji su uživali u izvedbama grupe i plesali do zadnjeg atoma snage, tako da smo uz velika interesovanja odlučili da ponovimo ove godine i da to traje malo duže”, kažu organizatori koncerta.

Karte po cijeni od 6 KM puštene su u pretprodaju, a u predprodaji će biti do 27. jula. Broj ulaznica u predprodaji je ograničen, tako da požurite i kupite svoju ulaznicu i budite dio ovog događaja. Ulaznice se mogu kupiti u sistemu: www.kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim poslovnicama širom BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Svoju ulaznicu moći ćete kupiti i na samom ulazu na koncert, ali po cijeni od 10 KM.

Ulazi će biti otvoreni već od 19 sati, pa organizatori mole sve da dođu na vrijeme. Svi koji su rezervisali stolove moraju doći najdalje do 19:30 sati. Rezevracije poslije toga neće važiti.

Veliku podršku ovom koncertu dali su Generalni sponzori: Tuzlanski Pilsner, Općina Gradačac, Gradčački Sajam, Imperial marketing, Kameleon i Gdje izaći.ba sajt, koji su jedni od medijskih pokrovitelja ovog koncerta.