Video koji će vas šokirati: Pogledajte koliko je lako nekome u piće ubaciti drogu za silovanje

VEĆINI nas mogućnost da nam neko ubaci drogu u piće na zabavi ili u kafiću izgleda poput urbanog mita. Znamo da bi se to moglo dogoditi, ali nam se čini da je to nešto što se događa drugim ljudima negdje daleko. Vjerojatno niko tokom izlaska ni ne pomišlja da stalno kontroliše svoju čašu ili da gleda kako se piće toči pred njim .

YouTuber JoeySalads želi nam pokazati koliko smo u krivu, a naše neznanje o takvim drogama moglo bi nas skupo koštati. Ubacivanje droge u piće zapravo je puno jednostavnije nego što itko od nas misli, tvrdi Joey, koji je to i dokazao ovim videom.

“Silovanja na spojevima su veliki problem u našem društvu, a ja želim pokazati koliko je lako drogirati djevojku”, poručio je Joey na početku videa.

Otišao je u restoran, sjeo do žrtve koja nema pojma kakvi su njegovi planovi, a potom je iskoristio trenutak nepažnje i ubacio joj drogu u piće. Ona u tom trenutku nije ni slutila što joj se nalazi u čaši.

To nije uspio napraviti samo jednom nego čak tri puta, a niti jedna od djevojaka nije znala što se dogodilo dok nije gledala čašu. Joey zapravo nije ubacio ništa opasno u piće svojih žrtava, no želio je pokazati da to može. I to bez problema, dok ga baš nitko ne gleda.

Ovaj video jasan je podsjetnik da je silovanje nakon drogiranja vrlo realna prijetnja, ma koliko mi mislili suprotno. Joey je pozvao sve koji su pogledali video da ga podijele dalje.

“Jedno dijeljenje može spasiti nečiji život”, poručio je Joey.