Ko smo mi?

„Gdje izaći“ je promotivni, turističko-informativni koncept kreiran u saradnji sa velikim brojem aktivnih učesnika, kao platforma za podjelu pozitivnih informacija sačinjena iz web platforme gdjeizaci.ba, Turističkog vodiča (štampano izdanje) i radijskog koncepta koja promoviše svoje partnere tokom cijele godine.

Gdje izaći je vodič za slobodno vrijeme, putovanja,  korisne informacije o dešavanjima, edukacijama, kulturnim projektima i događajima, festivalima i koncertima, koji za cilj ima da izgradi publiku i približi mogućnosti lokalnom stanovništvu, dijaspori koja dolazi u FBiH ali i turistima i posjetiocima .

Muzika uživo

Noćni život

Sportska dešavanja

Kulturna dešavanja

Konferencije i seminari

Kina i predstave

Promocije i otvorenja

Kome je platforma namijenjena?

Kreirani smo za one koji dugoročno žele investirati u prepoznatljivost i reputaciju svoga biznisa. Sa druge strane, beneficije za same partnere su višestruke. Popularnija destinacija privlači više turista, koji troše više novaca, utiču na atraktivnost partnera na širem tržištu, te potiču partnere da budu kreativni, inovativni i orijentisani na zadovoljavanje potreba tržišta.

Kroz magazinski pristup i vodič koji će biti čitljiv i interesantan i platformu koja će objediniti sve informacije na jednom mjestu uz dnevno dodavanje sadržaja, predstavljamo priče o putovanjima, najboljoj hrani, smještaju, odmaralištima, približit ćemo turistima, dijaspori ali i domaćem stanovništvu mogućnosti koje nudi Tuzlanski kanton i mogućnosti regije koje se nude građanima u TK.

Neke od mogućnosti:

Zapratite nas i na društvenim mrežama:

Web Development: colosseum.ba | Senid H.