Opis

Deichmann-ova historija započela je u Essenu u 1913. Nudimo vam obuću visokog kvaliteta i modernu obuću po pristupačnim cijenama za sve dobne grupe. Ne brinemo samo o odličnom omjeru cijene i kvaliteta, već i brzo provodimo trenutne modne trendove.

OBUĆA ZA SVAČIJI UKUS I SVAKU PRILIKU

U Deichmannu obožavamo cipele i nudimo vam obuću visokog kvaliteta i modernu obuću po pristupačnim cijenama u čak 22 trgovina duž Bosne i Hercegovine. Kupovina obuće nije uvijek laka - izbor je velik i često nemamo dovoljno vremena kako bismo mogli pregledati cjelokupnu ponudu. Stoga za Vas uređujemo internetsku stranicu na kojoj u potpunosti na miru možete pregledati cjelokupnu kolekciju.

Tu vam je dostupno sve, od salonka i sandala, papuča, baletanki, do gležnjača, plitkih čizama, mokasinki, udobne obuće, patika, dubokih čizama, gojzerica, Oxford dizajna i kućnih papuča, njihovih različitih modela i brandova koji su dostupni u našim trgovinama. U našoj bogatoj ponudi sigurno ćete po povoljnim cijenama naći cipele za cijelu familiju.

Žene mogu birati među vrhunskim top brandovima kao što su 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, dok mušku populaciju oduševljavaju modeli Borelli, AM obuća, Memphis, Gallus i Venice. Deichmannova ponuda dječje obuće nije samo velika zahvaljujući različitim veličinama, bojama i dizajnu, nego i zbog velikog izbora modne obuće raznih brendova. Možete birati između marki Bären-Schuhe, Bobbi Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Cortina i Disney. Djevojčice naročito oduševljava obuća marke Frozen, Hello Kitty i Minnie Mouse, a za male istraživače brinu se marke što su Star Wars, Cars, Spiderman i Minions. Sportski entuzijasti uživaju  u markama Adidas, Nike, Fila, Puma, Victory, Victory Performance, Vty, Highland Creek i u mnogim drugim poznatim markama.

U našoj internetskoj kolekciji muškarci mogu pronaći odgovarajuće cipele za svaku priliku i za svačiji ukus. Nudimo vam elegantne cipele, čizme i gležnjače, mokasine, sandale, papuče, modele za slobodno vreme, patike i kućne papuče - Deichmann nudi široku paletu raznih stilova. Svima je zajedničko izvrstan odnos između cene i kvaliteta.

Lokacija
Društvene mreže
Zatvoreno
Radno vrijeme danas: 9:00 - 21:00
 • Ponedjeljak

  9:00 - 21:00

 • Utorak

  9:00 - 21:00

 • Srijeda

  9:00 - 21:00

 • Četvrtak

  9:00 - 21:00

 • Petak

  9:00 - 21:00

 • Subota

  9:00 - 21:00

 • Nedjelja

  9:00 - 20:00

 • 19. Jula 2024. 23:48 lokalno vrijeme

 • Komentari su zatvoreni.