Hashtag Autor – Mjesto dobre hrane i zabave za sve uzraste

Hashtag Autor je ugostiteljski objekat u srcu Tuzle. Smješten je na početku pješačke zone, u blizini Gradskog parka, panonskih jezera i brojnih spomenika kulturno-istorijskog nasljeđa grada Tuzle.

Zbog rustikalnog ambijenta gosti se osjećaju ‘kao kod kuće’, pa je ovaj topli i ugodni lokal omiljen među domaćim gostima i turistima koji žele opuštajuću atmosferu uz bogat izbor pića i visoko kvalitetnu kuhinju.

 

  

 

U ponudi hrane ovog cijenjenog restorana možete naći jela sa roštilja, kao što su pljeksavice i kobasice, zatim izbor jela od pilećeg mesa, burgere… Bogatu ponudu italijanske kuhinje, koja uključuje širok izbor pizza i pasta jela. Menu ovog bisera tuzlanskog ugostiteljstva uključuje i vegetarijanska jela, paletu jela za doručak, kao različite vrste omleta i uštipaka.

 

   

 

Ova kuhnja je naročito poznata po ukusnim čorbama i kuhanim jelima, na koja Tuzlaci često svrate na ručak nakon posla.

 

   

 

U ponudi pića su različiti bezalholni napici, gazirani, negazirani i od prirodno cijeđenog voća, dok bar nudi nekoliko vrsta piva i visoko kvalitetnih vina, te žestokih pića glasovitih svjetskih brendova. U toku zime i proljeća, gostima su posebno atraktivne delicije kuhani džin i kuhano vino.

 

 

Zimska čarolija uz Hashtag Autor

Hashtag Autor ove godine svojim učešćem obogatio je  manifestaciju ‘Zima u Tuzli’ na Trgu Slobode. U kućici smještenoj do amfiteatra sa binom i uz samu novogodišnju jelku, ljubazno, nasmijano i veselo osoblje ovog divnog ugostiteljskog objekta su Vas rado ugostiti specijalitetima svoje kuhinje i bogatim izborom toplih i hladnih napitaka.

Uživajte ove zime i proljeća uz Hashtag Autor.