Kike Budalike i Medo Lino spremaju veliku zabavu

Proteklih dana građani Lukavca kao i posjetoci iz Tuzlanskog Kantona mogli su uživati u nastupima mnogobrojnih izvođača.

Kada je u pitanju sama manifestacija, pripremljen je i bogat program za najmlađe posjetioce.

Tako će sutra mališani koji posjete Zimski grad Lukavac od 12 sati moći da uživaju uz svima prepoznatljiva lica, jer u goste stižu Kike Budalike i Medo Lino.

Mirsad Abdagić, poznatiji kao Kike Budalike, ispričao nam je šta očekuje malu raju na njegovom nastupu:

 

“30. sam spremio svoj uobičajeni novogodišnji program za malu i veliku raju. Čuo sam se i sa djeda mrazom pa bi i on trebao doći zajedno sa mnom da zajedno napravimo čaroliju.”

 

Sama manifestacija “Zimski grad Lukavac” trajat će do 9. januara 2023., a za posjetioce je i u nadolazećim danima  spremljen bogat kulturno-zabavni sadržaj.

Program same manifestacije Zimski grad Lukavac dodatno je obogaćen izložbama, promocijama knjiga, programom polaznika Centra za zdravo i kreativno odrastanje kao i mnogim drugim sadržajima koji će Centar za kulturu Lukavac u ovim prazničnim danima učiniti jednim od najposjećenijih mjesta na području Tuzlanskog kantona.

 

Sve najave možete pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/zimskigradlukavac

Zimski grad se realizuje u organizaciji Centra za kulturu i sport Lukavac, uz podršku Grada Lukavac i Turističke zajednice Grada Lukavac.