Renovacija kompleksa “Muška voda” blizu završetka, u planu izgradnja bazena i zološkog vrta

Znatan dio radova privedena je kraju. Hotelsko-turistički-sportksi komleks “Muška voda” kod Kladnja, otvara vrata i očekuje prve goste. Ponosno je to izjavio Kasim Selimović, dugogodišnji uspješni privredni privrednik, predsjednik Odbora Udruženja za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam Kantonalne privredne komore Tuzla, vlasnik uspješnih privrednih subjekata “Piemonte” Tuzla i “Erviks” Kalesija.

Velikoj porodici uposlenika ove dvije firme, njih skoro 300 stotine, sada će se pridružiti i oni koji će svojim znanjem, entuzijazmom, profesionalizmom, doprinijeti radu, razvoju i uspješnosti kompleksa “Muška voda”.

Sa zadovoljstvom je o rekonstrukciji objekta, investiciji, svim poduzetim radovima i planovima, direktor Selimović razgovarao sa Nedretom Kikanovićem predsjednikom Kantonalne privredne komore Tuzla, prilikom njegove posjete Muškoj vodi.

 

 

Mi smo presretni što otvaramo vrata, što možemo reći da smo završili sve potrebne radnje, rekonstrukciju priveli kraju, opremili i oplemenili sadržaje, kako bi primili prve goste u našem kompleksu. I tu se ne zaustavljamo. Imamo još ideja koje želimo provesti u djelo, imamo još zacrtanih planova, sadržaja. Planom radova, razvoja i unaprjeđenja sadržaja, radit će se na izgradnji bazena, zoološkog vrta, biciklističkih staza, sportskih terena. Želja nam je da ponudimo što više našim gostima, da se što ugodnije osjećaju i da ovo ponovo bude jedno prepoznatljivo turističko odredište, mjesto kojem će se sa zadovoljstvom vračati gosti i planirati ga u svojim godišnjim odmorima, bilo ljeti bilo zimi. Ovo je jedna poznata, dugogodišnja pozitivna priča i o Muškoj vodi ne treba trošiti riječi. Mnogima je poznat značaj ove lokacije sa zdravstvenog aspekta, a mi ćemo se u našem kompleksu potruditi da prijatnom i ugodnom atmosferom, kvalitetnim sadržajima, smještajem, gastronomskom ponudom, toplinom od prijema do izlaska gostiju, postanemo prepoznatljivi i jedna od najreprezentativnijih turističkih destinacija na području Tuzlanskog kantona”, rekao je Kasim Selimović.

 

Ono što je još preostalo jeste kompletiranje radne snage, kadra koji će biti prepoznatljiv i profesionalnim odnosom privući goste i činit ugodnim njihov boravak u kompleksu “Muška voda”. S tim u vezi, raspisan je i oglas za prijem radnika, navodi se i informaciji Kantonalne privredne komore Tuzla.