Opis
Kompanija Disk d.o.o. osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Živinicama. Početna djelatnost kompanije bila je trgovina građevinskim materijalima. Postepenim razvojem i u želji da odgovorimo potrebama kupaca na tržištu Bosne i Hercegovine, kao i šire, odlučujemo da pokrenemo vlastitu proizvodnju.
Danas smo firma specijalizirana za proizvodnju limenih krovova i fasada, i među vodećim smo u toj djelatnosti.
Naša misija jeste proizvodnja prepoznatljivih, visokokvalitetnih proizvoda koji će kako kvalitetom tako i cijenom zadovoljiti i one najzahtjevnije kupce.Vizija naše firme jeste uvođenje najsavremenijih tehnologija u proizvodnju limenih krovova, te praćenje evropskih trendova i parametara po pitanju kvaliteta proizvoda i načinu organizovanja poslovanja.
Ono što nas izdvaja od ostalih na tržištu limenih krovova jeste kvalitet materijala od kojeg se izrađuju naši proizvodi, kao i kvalitetne prateće garancije za naše proizvode koje su u skladu sa EU normama. Jedini smo zastupnici za Bosnu i Hercegovinu dvije fabrike koje su među 20 vodećih proizvođača limova u svijetu i jedini na bosanskohercegovačkom tržištu koji kupujemo direktno od fabrike koja je proizvođač limova, što je veliki uspjeh kako za našu firmu, tako i za cijelu Bosnu i Hercegovinu. U našoj ponudi možete naći materijale različitih kvaliteta, sa nanosima cinka od 140 gr pa do 270 gr/m2. Svi naši proizvodi imaju EUR 1, dakle evropskog su porijekla i svi su u prvoj klasi. Garancije se izdaju na boju i koroziju, a dužina garancije zavisi od kvaliteta materijala, pa u ponudi imamo materijale sa garancijama od: 8, 10, 15 do nevjerovatnih 30 godina kako za nijansu boje, tako i za koroziju.
Što se tiče distribucije našim proizvoda, imamo saradnike u svim dijelovima Bosne i Hercegovine. Brza proizvodnja i isporuka proizvoda su još jedna od naših prednosti. Najčešće je potrebno svega 24h od narudžbe naših proizvoda do isporuke istih na adresu kupca.
Naše proizvode distribuiramo i u inostranstvo, najčešće u zemlje Zapadne Evrope. S obzirom da imamo proizvode koji su među najkvalitetnijim na svijetu, i koji se na tržistu Evropske Unije mogu naći, ali po dosta većim cijenama, veliki broj ljudi se odlučuje kupiti te iste proizvode kod nas i onda ih izvesti. Najčešći proizvod koji izvozimo je lim u obliku crijepa HPS 200 Ultra, koji u Bosni i Hercegovini ima fabričku garanciju 30 godina, dok u zemljama Zapadne Evrope ima garanciju 40 godina.
Generalni smo zastupnici fabrike MMK Metalurgy za cijeli naš region, tako da u posljednje vrijeme izvozimo ravne limove i na tržište Hrvatske, Srbije, a plan je proširiti se i na sve zemlje regiona.
Vaš Disk d.o.o.
Lokacija
Društvene mreže
Zatvoreno
Radno vrijeme danas: 7:00 - 16:00
 • Ponedjeljak

  7:00 - 16:00

 • Utorak

  7:00 - 16:00

 • Srijeda

  7:00 - 16:00

 • Četvrtak

  7:00 - 16:00

 • Petak

  7:00 - 16:00

 • Subota

  7:00 - 16:00

 • Nedjelja

  Zatvoreno

 • 19. Jula 2024. 23:19 lokalno vrijeme

Kategorija
 • Komentari su zatvoreni.