Žene u komunikacijskoj industriji ujedinjene: Iskoristite priliku za umrežavanje kroz Woman.Comm

Woman.comm  će u petak, 9. juna, sa početkom u 17 sati u Narodnom pozorištu u Tuzli, održati panel diskusiju , mogućnost umrežavanja i zajedničkog djelovanja.

 

Panel koji će Woman.Comm organizovati na Festivalu savremene žene bit će prilika za članice kluba da podijele svoja iskustva, izazove i uspjehe te da istaknu važnost i ulogu žena u komunikacijskoj industriji. Sudionice će imati priliku čuti o njihovim profesionalnim putevima, o tome kako su prevladale prepreke i kako su ostvarile uspjeh u dinamičnom okruženju komunikacija. Ovaj panel će također pružiti inspiraciju i motivaciju mladim ženama koje žele napredovati u ovom području.

Woman.Comm Club je pokrenut s ciljem stvaranja snažne zajednice žena u komunikacijskoj industriji koja se temelji na uzajamnoj podršci, dijeljenju znanja i iskustava te inspirisanju sljedećih generacija žena na njihovom putu unutar ove industrije. Ovaj klub omogućuje najboljim ženskim stručnjakinjama iz regije da se međusobno povežu, sarađuju i razmjenjuju ideje kako bi unaprijedile svoje karijere i postigle izvrsnost u komunikacijskom svijetu.

Woman.Comm često organizuje radionice, panel diskusije i mentorske programe za svoje članice kako bi ih dodatno osnažio u njihovim profesionalnim ciljevima. Kroz ove aktivnosti, žene imaju priliku proširiti svoje mreže kontakata, uspostaviti vrijedne poslovne veze te se nadahnuti i potaknuti na daljnji uspjeh.

Važnost žena u komunikacijskoj industriji je neosporna. One su ključne u oblikovanju marketinških strategija, vođenju digitalnih kampanja i kreiranju sadržaja koji dopiru do ciljnih skupina. Međutim, žene se često suočavaju s izazovima na putu prema vrhu ove industrije. Woman.Comm  nastoji osigurati da se njihovi glasovi čuju i da njihove perspektive budu prepoznate i valorizirane.

Sve informacije o Festivalu savremene žene kao i njegovim sadržajima pronađite na stranici www.fsz.ba.

Registrujte se putem linka: Registracija – FSZ 2023.