Jack Daniel's predstavlja novi okus u svojoj kolekciji: Jack Daniel's Tennessee Apple

Jack Daniel's, legendarni brend viskija, predstavlja svoj najnoviji dodatak kolekciji: Jack Daniel's Tennessee Apple. Ovaj voćni liker od viskija kombinira jedinstveni karakter Jack Daniel's Tennessee viskija s hrskavom zelenom jabukom, stvarajući zadovoljavajući i osvježavajući okus.

Jack Daniel's Tennessee Apple predstavlja hrabar i inovativan pristup u kreiranju viskija, zadržavajućii tradicionalnu recepturu kultnog viskija broj 7 s potpuno prirodnim, svježim likerom od zelene jabuke. Nakon što sazrije u ručno izrađenim bačvama od američkog hrasta, ovaj viski miješa se s svježim sokom od zelene jabuke. Rezultat je slasni, složeni Jack s notama zelenih jabuka, meda i mekih začina koje ostaju u završnici.

Jack Daniel's Master Distiller, Chris Fletcher, opisuje Jack Daniel's Tennessee Apple kao “sveže ubranu jabuku u čaši Jacka”. Ova kombinacija između tenesijskog viskija i zelene jabuke dolazi u flaši s 35% alkohola, pružajući jedinstveno iskustvo ljubiteljima viskija i voćnih okusa.

Jack Daniel's Tennessee Apple može se pit čist i ohlađen, otkrivajući bogate arome zelene jabuke i mekih začina. Također, ovaj voćni liker je izvrsna baza za koktele, omogućavajući ljubiteljima da istraže nove i kreativne načine uživanja u okusu zelene jabuke s klasičnom Jack Daniel's kvalitetom.

Jack Daniel's Tennessee Apple je još jedan primjer inovacije brenda koji kontinuirano istražuje nove načine za privlačenje ljubitelja viskija i casual pijanaca. Kombinacija između klasičnog recepta broj 7 i svježeg sok od zelene jabuke donosi novu dimenziju okusa i pruža jedinstveno iskustvo koje će oduševiti nepca.