U subotu Tuzla domaćin Balkan festivala na kojem između ostalih nastupaju Zera, Nucci, Voyage i mnoge druge zvijezde

Nakon dužeg perioda Tuzla će biti domaćin jednog velikog muzičkog spektakla.

 

Veliki muzički događaj “Balkan festival” nakon mnogih regionalnih gradova stiže i u Tuzlu a potom i Sarajevo.

Ono što je glavna odluka ovog muzičkog festivala jeste bogatstvo njegovog muzičkog sadržaja, budući da u svojim okvirima okuplja nekoliko različitih muzičkih pravaca.

Balkan festival okupiti će mnoga poznata imena folk, rap i trap scene. Među izvođačima istaknuti su Nucci & Voyage, Zera, Crni Cerak, Darko Lazić, Elma Sinanović i Sloboda Radanović

 

May be an image of 7 people, people standing and text that says "Oid'Story TWOLOUDER Balkan Festival kupikartu.ba M SUBOTA 22. APRIL 2023 Fefeval tatabrada.tv MEJDAN TUZLA VOYAGE NUCCI *ZERA CRNI CERAK DARKO LAZIĆ ELMA SINANOVIĆ SLOBA RADANOVIĆ KĨNG TUBORG porto BULLDOG BULLDO ADE CENTARY STUDIl arlshera"

Muzički događaj najavljen je za 22. april u našem gradu, dok samo par dana kasnije 29. aprila u istom spektaklu će uživati i Sarajevska publika.

Događaj će se održati u SKPC Mejdanu sa početkom od 22. sata.

Ulaznice po cijenama 25, 35, 50 i 90 KM već su u prodaji duže vremena i mogu se kupiti u sistemu Kupikartu.ba, a informacije o ulaznicama se mogu dobiti i u Old Story Pub-u Tuzla, koji se potpisuje kao jedan od organizatora događaja.