Samo 24 sata do koncerta! Maya Sar i prijatelji donose veličanstvenu muzičku bajku u Tuzlu!

Veliki  koncert Maye Sar i prijatelja održat će se sutra, 8. juna na Trgu Slobode u Tuzli, s početkom u 21 sat. Ova muzička poslastica, koju organizuju Radio Kameleon i Festival savremene žene, obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Na koncertu će pored Maye Sar nastupiti i još nekoliko regionalnih zvijezda uključujući Vannu, Nermina Puškara, Frajle i mnoge druge. Svečani događaj „Moj grad moja pjesma“ je besplatan za posjetitelje, jer je to način izražavanja zahvalnosti organizatora prema publici koja ih podržava tokom svih ovih godina.

 

O Festivalu savremene žene: Festival savremene žene donosi bogat program posvećen promovisanju uloge i dostignuća žena u društvu. Koncert Maye Sar i prijatelja predstavlja svečani početak ovog festivala, a organizatori pozivaju sve da se pridruže u slavlju i uživaju u izvanrednom muzičkom programu.

Svi zainteresirani mogu pratiti sve najnovije informacije o koncertu i Festivalu savremene žene na društvenim mrežama Radio Kameleona i službenoj stranici festivala www.fsz.ba.