Preuzmite aplikaciju “Gdje izaći” i uživajte u popustima do 50% u Bingo City Centru

Šesti po redu Festival savremene žene tradicionalno priprema nevjerojatne nagrade u suradnji s našim partnerima. Bingo, najveći trgovinski lanac u Bosni i Hercegovini, sa svojim fantastičnim zakupcima smještenim u Bingo City Centru, osigurao je  vrijedne nagrade i popuste koje imate priliku osvojiti, ako preuzmete aplikaciju “Gdje izaći”.

Preuzimanjem ove aplikacije za Android i Apple uređaje bit ćete redovno obavještavani o svim kulturnim i zabavnim događanjima koja se organizuju u Tuzlanskom kantonu.

Nagrade i popusti koje su pripremili za vas ove godine:

Alma Ras – Očekuje vas nevjerojatan popust od 30% na odabrane artikle i ljetnu kolekciju. Ne propustite ovu priliku!

Lulu Gold – Muška i ženska obuća iz US POLO kolekcije čeka vas s trenutnih 40% popusta, a tu je i dodatnih 10%! Osim toga, muške i ženske hlače iz US POLO kolekcije također su na trenutnih 40% popusta, a možete ostvariti dodatnih 10%. Ne propustite ovu fantastičnu ponudu!

Super apoteka – Uživajte u popustima na nevjerojatne proizvode! La Roche-Posay Anthelios sa 20% popusta, Rilastil Sun također sa 20% popusta, Solgar Astaxanthin, Beta Carotene i Advanced Antioxidant formula s popustom od 15%, te Oral B proizvodi s 20% popusta.

Women's Secret – Ovog ljeta iskoristite dodatnih 10% popusta na već postojeću ljetnu promociju koja doseže čak do 50%! Razveselite sebe ili dragu osobu s nevjerojatnim komadima iz Women's Secret kolekcije od 10.06. do 11.06.2023.

Fashion Atelier – Ovaj izvanredni brand pripremio je 20 kupona po 15% popusta, što znači da imate 20 šansi za uštedu na odabranim artiklima. Ali to nije sve! Imate priliku osvojiti i dva poklon bona u vrijednosti od 100 KM. Ne propustite ovu fantastičnu ponudu!

Parfois – Osvojite jedan od 50 kupona s popustom od 10%!

Retro – Obradujte sebe ili nekoga koga volite, osvojite jedan od 20 kupona sa 20% popusta

Mona – Iskoristite tri puta po 15% popusta i osvježite svoj ormar s najnovijim trendovima.

Lindex – Uživajte u 15% popusta na cjelokupan asortiman i istaknite se svojim stilom.

Mobitel studio – Osvojite jedan od 30 kupona za popuste od 10% i 15%. Pronađite savršenu opremu za svoj telefon i istaknite se u svijetu tehnologije.

Zlatarna Dar – Osvojite neki od kupona i osvojite 5% popusta na zlatni nakit i 10% popusta na srebrni nakit, satove i dijamante. Oplemenite svoj izgled s prekrasnim nakitom iz Zlatarne Dar.

iNovine – Ostvarite mogućnost popusta na određene artikle.

Plava poliklinika – Osvojite jedan od kupona za PAPA test, sa popustom od nevjerovatnih 40%. Mislite na svoje zdravlje.

Budite dio ovog jedinstvenog festivala koji je Tuzlu učinio prepoznatljivom ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u cijelom regionu. Osim kvalitetnog sadržaja koji smo pripremili za vas tokom trajanja festivala, imate priliku osvojiti nevjerojatne nagrade. Pridružite nam se i doživite čaroliju Festivala savremene žene!

Dobrodošli u svijet nagrada i zabave.

Aplikaciju gdje izaći možete preuzeti klikom na dugme ispod (prema vrsti vašeg uređaja):